LOADING GRAND HOTEL BRASOV Grand Hotel Brasov | Cazare Brasov | Hotel Brasov | Cazare la munte | Cazare la Hotel Brasov | Rezervari la hotel Brasov | Cazare in Brasov
GRAND HOTEL BRASOV

Date de contact

ADRESA
Strada Garii-Noua Nr.6
Cod postal: 500314 BRASOV
DATE DE CONTACT
Telefon: +40 731 368 256 WhatsApp: +40 731 368 256 E-mail: grandhotelbv@gmail.com
Grand Hotel Brasov | Cazare Brasov | Cazare la munte

Informatii Utile

Pentru siguranta si intimitatea dumneavoastra, accesul in curtea hotelului se face sunand la interfonul din partea stanga a portii mici. In cazul in care doriti sa iesiti cu masina din curtea hotelului, anuntati receptia pentru a deschide poarta.
Cazarea se face incepand cu ora 15.00. In functie de disponibilitati, preluarea camerei se poate face si mai devreme. La momentul cazarii, oaspetele are obligatia sa prezinte actul sau de identitate cu poza. In cazul in care acesta nu detine asupra lui un act de indentitate, cazarea nu se poate efectua. Receptionerul are dreptul sa refuze cazarea oaspetelui fara a da un motiv pentru refuz.
Micul dejun se serveste in Restaurant intre orele: 07.30 – 10.30. Restaurantul este situat la parterul hotelului. Daca suferiti de alergii sau intolerante alimentare, va rugam sa anuntati receptionerul sau ospatarul.
Eliberarea camerei la sfarsitul sejurului se face la ora 12.00 in ziua plecarii. Daca doriti sa pastrati camera mai mult, contactati Receptia. Acest lucru este posibil in functie de disponibilitatea hotelului si cu perceperea unei taxe suplimentare.
Hotelul accepta urmatoarele tipuri de carti de credit: VISA si Master Card. Pentru alte informatii, va rugam sa contactati Receptia.
La o distanta de 3 minute de mers pe jos, puteti gasi statia de autobuz. De aici puteti lua autobuze pentru a ajunge in scurt timp, atat la gara cat si in centrul orasului. Pentru informatii suplimentare contactati Receptia.

Grand Hotel Brasov este locul potrivit atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii, deoarece petrecerea timpului liber va fi un adevarat festin.